Vepřová pečeně v bylinkové marinádě, schwarzwaldská šunka a sametová kaše z grana padano – zní dobře, že ano? Podívejte se na recept Marcela Ihnačáka na ideální oběd!
Viz recept Marcela na restovana vepřova pečeně s bylinkami a sušenou šunkou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/restovana-veprova-pecene-s-bylinkami-a-susenou-sunkou.

Nákupní seznam
8 plátků vepřové pečeně bez kosti Čerstvá porce
černý pepř v mlýnku Kania
mořská sůl v mlýnku Kania
1 citron
olivový olej Primadonna
1 hrst čerstvých bylinek (rozmarýn, tymián, bazalka, pažitka)
8 plátků Schwarzwaldské šunky Dulano Selection
150 g másla
1 kg brambor
50 g sýra Grana Padano Lovilio

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku – http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu – https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Najdete u nás rady, typy a informace pro všechny milovníky zahrádkaření a pěstování.
zahonky.cz

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here