Majkl miluje ryby. Nejen, že jsou zdravé jíst, ale rybí kůže a oleje obsahují omega 3, které má velký přínos pro zdraví.

V tomto videu, Majkl chse chytit pstruha (legrační část videa), pak bude jí grilovat. Jako příloha, bude servírovat grilované brambory s cibulí a la Italiana. Recept je velmi snadné, a chuť je bombastická.

Recept, jak grilovat rybu: vyčistit vnitřnosti z ryb, pak kuchat. Poté vysušte ryby papírovou utěrkou. Přidejte sůl a olivový olej na ryby, dát na předehřátí grilu na 250 ° C. Pro pstruhů přibližně 1 kg, grilovat 5-6 minut na každé straně. Pro 2 kg pstruhů (lososový pstruh například), grilovat 10 minut na každé straně.

Grilovat Brambory a la Italiana. Umyjte 4 střední brambory a nakrájte na plátky cca 1/2 cm. Nakrájejte na plátky 3 středně velké cibule, také ½ cm plátky. Na alobalu, přidejte nakrájené brambory, cibuli, přidáme čerstvé bylinky, jako je oregano, tymián nebo, nebo bylinky de Provence, přidejte extra panenský olivový olej (5 lžic), sůl a pepř podle chuti. Zabalte fólie do kapsy, a zabalte do kapsy do druhé alobalové kapsy, aby olej a šťávy zůstali uvnitř kapes. Dejte kapsa na předehřáté grilu na 250 ° C po dobu 10 minut na každé straně. Pokud jste kapsa je větší (obsahuje více brambor), pak budete muset vařit 15 minut každé straně.

Během grilování pstruha, přidejte své oblíbené zeleniny na grilu (papriky, cuketa, chřest, lilek…). Grilujte zeleninu 5 minut na každé straně.

Vzhledem k tomu, že pstruh maso je tak křehké a chutné, Majkl doporučuje doplňování ryby s rozpuštěným máslem a čerstvé koriandr listy.

Bon Appetit!!!

Najdete u nás rady, typy a informace pro všechny milovníky zahrádkaření a pěstování.
zahonky.cz