Bylinkové máslo skvěle chutná, je zdravé a hotové za chvíli. Variací a kombinací si můžete vymyslet, kolik jen sami budete chtít.

Přitom postup výroby bylinkového másla je vždy podobný. Bylinkové máslo je chuťově výborné, použít můžete bylinky dle své chuti a udělat si takové bylinkové máslo, které Vám bude skutečně chutnat.

Bylinkové máslo si můžete namazat na pečivo, krekry, upéct z něj sušenky, přidat do polévky či omáčky nebo použít pro dochucení, možností je mnoho.

Bylinkové máslo je super mít v ledničce či mrazáku a v případě potřeby jen vytáhnout a použít.

Dobrou chuť, ať Vám bylinkové máslo chutná…

Více o tématu bylinkového másla najdete tady:

Najdete u nás rady, typy a informace pro všechny milovníky zahrádkaření a pěstování.
zahonky.cz

Předchozí článekRýmovník – zapomenutá zázračná rostlina
Další článekJak pěstovat mátu