Bazalkové pesto, neboli pesto alla genovese, je nenahraditelnou součástí mnoha pokrmů italské kuchyně. Nejčastěji se podává s těstovinami, stejně skvěle chutná s rajčaty a mozzarellou nebo čerstvou bagetou. Při přípravě pamatujte na to, že bazalku nesmíte mixovat příliš dlouho, jinak ztratí svoji intenzivní zelenou barvu. Další tipy najdete v našem videu s Romanem Paulusem.
Viz trick Romana na bazalkové pesto a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/bazalkove-pesto

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku – http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu – https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Najdete u nás rady, typy a informace pro všechny milovníky zahrádkaření a pěstování.
zahonky.cz

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here