Bazalkové pesto, neboli pesto alla genovese, je nenahraditelnou součástí mnoha pokrmů italské kuchyně. Nejčastěji se podává s těstovinami, stejně skvěle chutná s rajčaty a mozzarellou nebo čerstvou bagetou. Při přípravě pamatujte na to, že bazalku nesmíte mixovat příliš dlouho, jinak ztratí svoji intenzivní zelenou barvu. Další tipy najdete v našem videu s Romanem Paulusem.
Viz trick Romana na bazalkové pesto a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/bazalkove-pesto

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku – http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu – https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Najdete u nás rady, typy a informace pro všechny milovníky zahrádkaření a pěstování.
zahonky.cz

Předchozí článekTicho,už to roste 52 Jiřina, mrkev, muškát, vinná réva
Další článekTicho,už to roste 59 Kompost, vinná réva, zimní květiny

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CAPTCHA